Content+

Samen staan we sterk!

Over ERA Content+

ERA Content+ Makelaars is een groep zelfstandige makelaars die valt onder ERA. We hebben veel ervaring in de markt, zowel in goede als in slechte tijden.

In 2012 zijn we gestart met het broker-agent organisatiemodel, omdat we ervan overtuigd zijn dat we samen meer kunnen bereiken met minder kosten. We vinden het belangrijk dat onze makelaars doen waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt: het adviseren van relaties, contact maken met mensen en het makelen.

ERA Content plus zelfstandig makelaars

Plussers aan het woord

Wie kan er nu beter vertellen wat de Plus van ERA Content+ Makelaars is dan onze plussers zelf? Lees hun ervaringen met het concept. Zo krijg je een goed beeld van hoe wij samen sterk zijn.

ERA: onze
betrouwbare naam
opent deuren

ERA Content+ maakt deel uit van ERA. Onze bekende en betrouwbare naam opent deuren. ERA is een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars die werken volgens een uitgekiend marketingsysteem. Onze makelaars zijn innovatief, leveren top service en leven zich in in de behoefte van de klant. Wij zijn actief in bijna 500 plaatsen in Nederland. Daarmee is ERA veruit het meest succesvolle makelaarsmerk in Nederland. Dus al ben je als makelaar een nieuwkomer, met een naam als ERA maak je direct een goede entree bij potentiële klanten.

Wil je ook plussen? Dat kun je bij ons!

Lid van de NVM

ERA Content+ is lid van de NVM. Als je je bij ons aansluit als gecertificeerd makelaar of taxateur krijg je je eigen NVM-nummer en de status als zelfstandig kantoor. Als je als KRMT bij ons aansluit, werk je onder ons NVM-aansluitnummer. De NVM statuten en de erecode vormen een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid.