Content+

Zelfstandig makelaar worden

Wil jij zelfstandig makelaar worden, maar kijk je op tegen al die administratieve en commerciële rompslomp? Dan past ERA Content+ Makelaar perfect bij jou! Wij zijn een groep van goede, lokaal gevestigde makelaars die werken op basis van een broker-agent organisatiemodel. Dit houdt in dat wij je centraal helpen met administratieve taken zoals agendabeheer, facturatie en klantcontact. Op deze manier kan jij je als zelfstandig makelaar focussen op datgene waar jij goed in bent. Niet urenlang ploeteren op de administratie, maar alle tijd hebben voor je klanten. Dát is de plus van ERA Content+ Makelaars.

ERA Content plus zelfstandig makelaars

Kandidaat of register makelaar

Bij ERA Content+ kan je zowel als kandidaat makelaar als register makelaar aan de slag. Dankzij de wereldwijd bekende naam van ERA val je direct op en win je direct in betrouwbaarheid. Wij helpen je daarnaast ook met commerciële werkzaamheden zodat jij optimaal zichtbaar bent in jouw regio. Denk bijvoorbeeld aan buurtmailingen en online campagnes voor waardebepalingen. Zo krijg jij al snel een netwerk waarin jij als zelfstandig makelaar aan de slag kan.

Houd meer over onderaan de streep

Je werkt als makelaar hard voor je geld. Dat wil je natuurlijk het liefst ook terugzien in de portemonnee. Wij kunnen voorstellen dat dit één van de redenen is om zelfstandig makelaar te worden. Want al dat geld dat jij verdient maar in de zakken van de baas verdwijnt is toch zonde. Met onze handige rekentool krijg je direct een indicatie van het inkomen dat je als zelfstandig makelaar bij ERA Content+ gaat verdienen.

Zelfstandig makelaar worden bij ERA Content+

Ben jij benieuwd of plussen als zelfstandig makelaar bij ERA Content+ ook bij jou past? We komen graag met je in contact! Je kan ons telefonisch bereiken op 085-2220901 of een mailtje sturen naar ondernemen@contentplus.nl. Ook kan je gebruik maken van ons contactformulier. We hopen je snel te spreken!

Plussers aan het woord

Wil je ook plussen? Dat kun je bij ons!

Lid van de NVM

ERA Content+ is lid van de NVM. Als je je bij ons aansluit als gecertificeerd makelaar of taxateur krijg je je eigen NVM-nummer en de status als zelfstandig kantoor. Als je als KRMT bij ons aansluit, werk je onder ons NVM-aansluitnummer. De NVM statuten en de erecode vormen een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid.