Content+

Eigen makelaarskantoor starten

Droom je ervan om je eigen makelaarskantoor te starten, maar zie je op tegen alle administratieve rompslomp die hierbij komt kijken? Sluit je dan aan als zelfstandig makelaar bij ERA Content+ Makelaars. Wij ondersteunen je met administratieve en commerciële werkzaamheden zodat jij je volledig kan focussen op waar jij goed in bent: makelaar zijn. Wil jij een eigen makelaardij beginnen? Bij ERA Content+ maak jij een vliegende start.

ERA Content plus zelfstandig makelaars

Zo werkt ERA Content+ Makelaars

Als makelaar werk je hard voor je geld. Daarom kunnen wij het ons ook voorstellen dat het heel aantrekkelijk is om een eigen makelaarskantoor te starten. Op die manier komt de omzet direct bij jou terecht en niet in de zakken van de baas. Bij ERA Content+ Makelaars ga jij ook aan de slag als zelfstandig makelaar, maar heb je wel de voordelen van administratieve en commerciële ondersteuning. Zo kan jij je focussen op je vak. Dat is de plus van ERA Content+.

Wij geloven in een intensieve samenwerking met goede, lokaal gevestigde zelfstandige makelaars. Herken jij jezelf hierin en ben je van plan om een eigen makelaardij beginnen? Dan komen wij graag met je in contact!

Begin je eigen makelaardij met ERA Content+

Of je nu register makelaar of kandidaat makelaar bent; bij ERA Content+ kan jij plussen als zelfstandig makelaar. Met een sterk team van makelaars en een wereldwijd bekende naam in de makelaardij maak je direct een vliegende start met jouw makelaardij. Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Wij komen graag met je in contact!

Plussers aan het woord

Wil je ook plussen? Dat kun je bij ons!

Lid van de NVM

ERA Content+ is lid van de NVM. Als je je bij ons aansluit als gecertificeerd makelaar of taxateur krijg je je eigen NVM-nummer en de status als zelfstandig kantoor. Als je als KRMT bij ons aansluit, werk je onder ons NVM-aansluitnummer. De NVM statuten en de erecode vormen een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid.