Content+

Plussers aan het woord

Eveline over werken bij ERA Content+

Ik heb ervoor gekozen om me aan te sluiten bij de formule van ERA Content+ omdat ik hierdoor de vrijheid ervaar bij het hebben van een eigen onderneming. Alleen alle administratieve rompslomp pakt het kantoor voor je op. Daarnaast ben je ook altijd goed bereikbaar voor (toekomstige) klanten, omdat er een binnendienst voor je aan het werk is. Doordat je met andere ondernemers gezamenlijk deze kosten deelt, maakt dat het mogelijk om je eigen bedrijf te runnen.

Met ERA Content+ heb ik alle vrijheid die je bij een eigen onderneming ervaart, maar ook het teamgevoel zoals bij een makelaarskantoor. Ondanks dat je geen échte collega’s hebt, voelt het als een warm bad waarin je terechtkomt. Iedereen (alle zelfstandigen) zijn ook bereid om elkaar te helpen. Je deelt ervaringen, zodat anderen daar ook weer van leren.

Ik ben vanaf mijn opleiding direct gestart bij ERA Content+. De ondersteuning die je krijgt vanuit het kantoor is erg prettig! Zij helpen mij bij de grootste uitdaging van het vak, het makelen eigen maken.

Een ander voordeel van ERA Content+ is dat de zelfstandig makelaars over verschillende delen van Nederland gevestigd zijn. Hierdoor kunnen wij mensen vaak in het hele proces, van aankoop tot verkoop, ondersteunen.

Zelf starten als zelfstandig makelaar?

Bij ERA Content+ Makelaars ga jij aan de slag als zelfstandig makelaar, maar heb je wel de voordelen van administratieve en commerciële ondersteuning. Zo kan jij je focussen op je vak. Dat is de plus van ERA Content+.

Wij geloven in een intensieve samenwerking met goede, lokaal gevestigde zelfstandige makelaars. Herken jij jezelf hierin en ben je van plan om een eigen makelaardij te beginnen? Dan komen wij graag met je in  contact!

 

 

 

Wil je ook plussen? Dat kun je bij ons!