Content+

Plussers aan het woord

Maurik over werken bij ERA Content+

Mijn keuze voor ERA Content+ was gebaseerd op mijn verlangen naar zelfstandig ondernemerschap, ondersteund door krachtige tools en begeleiding. Dat vind ik ook het meest waardevolle voordeel van ERA Content+. Het stelt me in staat om mijn eigen weg te gaan.

Voordat ik me aansloot bij ERA Content+ was mijn grootste uitdaging het financiële risico van het zelfstandig ondernemerschap. Hoewel dat risico nog steeds aanwezig is, heb ik het volste vertrouwen dat het goed komt. Een specifiek voorbeeld van een moment waarbij ERA echt het verschil maakt, was toen ik nog meer gemotiveerd werd om voor mijn opdrachtgevers te werken. De ondersteuning en middelen van ERA zorgde voor extra motivatie en focus bij mij. 

Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn ook aanzienlijk veranderd dankzij de administratieve ondersteuning van ERA Content+. Ze hebben me ontzorgd, waardoor ik mij volledig kan richten op mijn kernwerkzaamheden. 

Het grootste verschil tussen werken via ERA Content+ en een traditioneel makelaarskantoor is de mate van zelfstandigheid die ik ervaar. Dat is onder meer de reden waarom ik ERA Content+ zou aanbevelen aan andere makelaars!

Zelf starten als zelfstandig makelaar?

Bij ERA Content+ Makelaars ga jij aan de slag als zelfstandig makelaar, maar heb je wel de voordelen van administratieve en commerciële ondersteuning. Zo kan jij je focussen op je vak. Dat is de plus van ERA Content+.

Wij geloven in een intensieve samenwerking met goede, lokaal gevestigde zelfstandige makelaars. Herken jij jezelf hierin en ben je van plan om een eigen makelaardij te beginnen? Dan komen wij graag met je in  contact!

 

 

 

Wil je ook plussen? Dat kun je bij ons!