Content+

Plussers aan het woord

Joël over werken bij ERA Content+

Ik heb voor ERA Content+ gekozen omdat ik de vrijheid wilde om zelfstandig te werken, maar met de steun van een professioneel kantoor en fijne collega’s. 

Het meest waardevolle voordeel sinds mijn aansluiting bij ERA Content+ is de ongeëvenaarde ondersteuning van het kantoor en de geweldige collega’s. Hierdoor voel ik mij ook nooit alleen in mijn onderneming.

Mijn grootste uitdaging voordat ik me aansloot bij ERA, was het zelfstandig werken als KRMT’er. Dat is namelijk niet mogelijk. Nu werk ik zelfstandig met steun van collega’s en word ik ondersteund door het kantoor. 

Ik merk dat de ondersteuning van ERA écht een verschil maakt bij de begeleiding van een afspraak voor een waardebepaling. Ook de administratieve ondersteuning van ERA heeft een positieve invloed op mijn werkzaamheden. Ze zijn altijd bereid je direct te helpen of zoeken dingen voor je uit als het probleem niet direct kan worden opgelost. 

Voor mij is het zelfstandig werken een uitkomst in plaats van het werken in loondienst. Ik zou ERA Content+ dan ook aanbevelen aan andere makelaars!

Zelf starten als zelfstandig makelaar?

Bij ERA Content+ Makelaars ga jij aan de slag als zelfstandig makelaar, maar heb je wel de voordelen van administratieve en commerciële ondersteuning. Zo kan jij je focussen op je vak. Dat is de plus van ERA Content+.

Wij geloven in een intensieve samenwerking met goede, lokaal gevestigde zelfstandige makelaars. Herken jij jezelf hierin en ben je van plan om een eigen makelaardij te beginnen? Dan komen wij graag met je in  contact!

 

 

 

Wil je ook plussen? Dat kun je bij ons!