Content+

Plussers aan het woord

Arjan over werken bij ERA Content+

Ik ben bij ERA Content+ gegaan, omdat ik graag een eigen zaak wilde en flexibel wilde zijn. Hier kan ik ondernemen zonder de zorgen die de administratie met zich meebrengt. Bovendien profiteer ik nu ook van de bekendheid van ERA. Het beste aan ERA Content+ vind ik de combinatie tussen ondernemen en zekerheid dat administratieve zaken vlot verlopen. Zo kan ik me volledig focussen op mijn klanten. 

Voordat ik me bij ERA Content+ aansloot, was mijn grootste uitdaging de overstap van loondienst naar ondernemerschap. Daarvoor had ik een beetje geloof in mezelf nodig. Ik zou mezelf niet willen kunnen verwijten dat ik het nooit heb geprobeerd en daardoor later spijt heb.

ERA heeft veel naamsbekendheid en een groot netwerk door heel Nederland. Dit maakt een groot verschil, vooral in vastgoeddeals. Klanten waarderen onze lokale expertise en profiteren van ons nationale bereik. Waar ERA ook een zeer positieve invloed op heeft door de administratieve ondersteuning, zijn mijn dagelijkse werkzaamheden. Het neemt alle administratieve rompslomp van me over, zodat ik meer tijd heb voor mijn klanten, en meer vrije tijd overhoudt voor mezelf.

Ik zou ERA Content+ dan ook aanraden aan andere makelaars. Het biedt de vrijheid van ondernemen zonder de zorgen van administratie. De balans tussen zelfstandigheid en professionele ondersteuning werkt goed.

Zelf starten als zelfstandig makelaar?

Bij ERA Content+ Makelaars ga jij aan de slag als zelfstandig makelaar, maar heb je wel de voordelen van administratieve en commerciële ondersteuning. Zo kan jij je focussen op je vak. Dat is de plus van ERA Content+.

Wij geloven in een intensieve samenwerking met goede, lokaal gevestigde zelfstandige makelaars. Herken jij jezelf hierin en ben je van plan om een eigen makelaardij te beginnen? Dan komen wij graag met je in  contact!

 

 

 

Wil je ook plussen? Dat kun je bij ons!